лв.

Геймърски аксесоар Cougar BUNKER S

35.00лв.
  • Производител: COUGAR
  • Код: CG3MHS1XXB0001
  • Наличност: Налично

Описание


Всмукване, кoeто никога не сте виждали преди

Технологията BUNKER S TotalSuction използва разширено и патентовано вакуумно засмукване, за да установи невероятно силна връзка с повърхността, която искате да използвате. Тази технология предпазва вашата слушалка: стойката няма да падне, ако бъде улучена случайно, дори от относително силна сила.

COUGAR BUNKER S

Два режима, които да задоволят всички

Друго предимство на мощното придържане на технологията TotalSuction е, че BUNKER S може да се използва в два различни режима: Стандартен режим, в който е прикрепен към хоризонтална повърхност и Case Mode, в която ще се прикрепи към вертикална повърхност като например с вашия компютър. Това ви дава свобода да решите как да управлявате своето пространство, като ви помага да оптимизирате разположението на вашия работен плот.

COUGAR BUNKER S

Без цапане

Никаква притурка не е имунизирана срещу натрупване на прах и други видове мръсотия. За да разрешите това, базата BUNKER S може лесно да се почисти: просто изплакнете с вода, изчакайте да изсъхне и започнете да го използвате отново! Докато краката на други щандове стават по-мръсни и по-мръсни, уникалната смукателна подложка на BUNKER S остава чиста.

Инструкции

  1. Отстранете защитната мембрана и почистете повърхността, на която планирате да използвате COUGAR BUNKER S.
  2. Поставете COUGAR BUNKER S на желаната повърхност с вдлъбнатата подложка обърната надолу и внимателно натиснете основата на поставката за слушалки, след което натиснете лоста надолу.
  3. Поставете слушалката на монтирането на слушалката.
  4. Отстраняване: Издърпайте сумукаления лост нагоре. След това вземете силиконовата издатина, разположена в задната част на подложката и издърпайте нагоре, за да я извадите от повърхността.

Внимание

Обхватът на подходящи неравни повърхности (плоски повърхности) не включва плат, вълна, памук или подобни материали, нито включва никаква пореста повърхност.

Подръжка

Смукателната подложка има значителна степен на лепкавост. Ако след продължителна употреба забележите понижаване на устойчивостта на устройството и отслабване на засмукването му, моля, изплакнете го с вода, за да го почистите. Когато изсъхне, оригиналните свойства ще бъдат възстановени.

Ревюта (0)

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро