лв.

Геймърски аксесоар Cougar BUNKER BUNGEE

39.00лв.
 • Производител: COUGAR
 • Код: CG3MMB1XXB0001
 • Наличност: Налично

Описание

Преглед

Вакуумна мишка Бънджи

COUGAR BUNKER е перфектното решение за този тип геймъри, които искат да се насладят на превъзходната надеждност, отклик и точност на кабелната гейминг мишка, като в същото време предотвратяват кабела да се пречка докато играете. 

С патентован дизайн, който осигурява ненадмината издръжливост, стабилност и преносимост, Cougar BUNKER е една от най-добрите инвестиции, които един сериозен геймър може да направи.


COUGAR BUNKER

Гъвкав дизайн пригоден за всеки кабел

Гъвкавото рамо на BUNKER ще осигури на геймърите по-голяма свобода на движенията и допълнителна гладкост при контрола на мишката, като същевременно гарантира, че кабелът на мишката няма да се вмъкне в мишката или да се заплете. За да се осигури съвместимост с по-голямата част от мишките на пазара, BUNKER разполага с гъвкав жлеб за кабел, който ще се адаптира към почти всеки размер на кабела на мишката.

COUGAR BUNKER

Превъзходна устойчивост: вакуумен смукателен пад

Патентованият дизайн на BUNKER включва специален колоиден смукателен пад, който осигурява все още ненадминато ниво на стабилност дори на неравномерни повърхности. Тази технология ще позволи на геймърите да играят спокойно: BUNKER ще остане на мястото си дори и в най-интензивните сесии на игрите.

COUGAR BUNKER

Ултра лек компактен дизайн

С тегло от само 85 грама, и компактен дизайн BUNKER позволява на потребителя да го занесе навсякъде, независимо дали това е LAN парти или у приятел.

COUGAR BUNKER

Характеристики

 • COUGAR BUNKER
  Ефективен

  Поддържа кабела на мишката под пълен контрол

 • COUGAR BUNKER
  Стабилен

  Мощен вакуум (патентован дизайн) ще го поддържа постоянно по всяко време

 • COUGAR BUNKER
  Компактен

  Изключително компактна база, която няма да заема много място

 • COUGAR BUNKER
  Гъвкав

  Издигнатото му гумено рамо е много гъвкаво, което повишава издръжливостта му

 • COUGAR BUNKER
  Лек

  Само 85 грама  Инструкции

  1. Отстранете защитната мембрана и почистете повърхността, на която планирате да използвате COUGAR BUNKER.
  2. Поставете COUGAR BUNKER върху желаната повърхност, със смукателната подложка обърната надолу и леко натискайте базата на миксера на мишката, след това натиснете лоста надолу.
  3. Наместете кабела на мишката върху монтажа на кабела и регулирайте продължителността на отпускане съобразно вашите нужди.
  4. Отстраняване: Издърпайте смукателния лост нагоре. След това хванете силиконовата издатина, разположена в задната част на смукателната подложка на бънджито, и го издърпайте нагоре, за да я извадите от повърхността.

  Внимание

  Обхватът на подходящи неравни повърхности (плоски повърхности) не включва плат, вълна, памук или подобни материали, нито включва никаква пореста повърхност.

  Подръжка

  Смукателната подложка има известна лепливост. Ако след продължителна употреба забележите изкривяване на устойчивостта на устройството и отслабване на засмукването му, моля, изплакнете го с вода, за да го почистите. Когато изсъхне, оригиналните свойства ще бъдат възстановени.

Ревюта (0)

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро