лв.

Геймърски слушалки Cougar IMMERSA PRO

179.00лв.
  • Производител: COUGAR
  • Код: IMMERSAPRO
  • Наличност: Налично

Описание

Представяне

COUGAR IMMERSA PRO GAMING HEADSET

ПОТОПЕТЕ СЕ

IMMERSA PRO е окончателната игрална слушалка. Неговият 7.1 Виртуален съраунд аудио ви позволява да се потопите в битката, като слушате стъпките на враговете си, докато те ви приближават, за да посрещнат поражението си. 

С напълно персонализирано RGB задно осветяване и различни режими на осветление, Вие сте в центъра на вниманието!

Освен това има много опции с впечатляващ и комфортен дизайн, който ви очакват!

COUGAR IMMERSA GAMING HEADSET

7.1 Виртуален съраунд 360º Поразително аудио

Получете 360º усещане с висококачествения 7.1 виртуален съраунд звук на Immersa Pro. Неодимните драйвери от 50 мм на IMMERSA PRO ви носят истинска аудио обратна връзка по време на вашата игра, която ви позволява да се конкурирате на всяко ниво. Чуйте враговете, които ви приближават и се биете с най-добрите от най-добрите в равни условия! Освен това, външната USB звукова карта COUGAR предлага подобрени аудио ефекти, които ви потапят по-дълбоко във всички ситуации на игри.

COUGAR IMMERSA PRO GAMING HEADSETCOUGAR IMMERSA PRO GAMING HEADSET

Визуално пиршество

С IMMERSA PRO, 16,8 милиона цвята RGB ви помагат да изглеждате добре по време на сесиите си за игри. Ще имате най-впечатляващ стил сред тълпата. Напълно конфигурируеми (5 различни режима и възможността за избор на желания от вас цвят) и мощните подсветки ви позволяват да дефинирате собствената си атмосфера в игра, както и всякакви светлинни ефекти, които искате!COUGAR IMMERSA PRO GAMING HEADSET

COUGAR IMMERSA PRO GAMING HEADSET

Бързи, отзивчиви и интуитивни контроли, за настройка на звука и микрофона

Слушалките на IMMERSA PRO ви осигуряват най-бързите и интуитивни настройки. Геймърите са в състояние да контролират силата на звука и да изключват микрофона незабавно. Не е нужно да търсите неудобните контролери които ви разсейват или да излизате от играта като при други игрални слушалки! В допълнение, изработените метални диамантено нарязани дискове ви осигуряват най-доброто управление с абсолютна точност.

COUGAR IMMERSA PRO GAMING HEADSET
COUGAR IMMERSA PRO GAMING HEADSET

Несравним комфорт

COUGAR не са орязани от качествени материали, а доказателствата за това са доказалите се 100 мм уши на IMMERSA PRO. Проектът с окачена лента за главата с екстремни накладки за ушите с памет и всеобхватните адаптивни слушалки за уши ще осигури изключително комфортно преживяване дори и по време на дълги сесии за игри.COUGAR IMMERSA PRO GAMING HEADSET

COUGAR IMMERSA PRO GAMING HEADSET

Retractable Microphone and Noise Cancellation Technology

Прибиращият се микрофон е гъвкав, удобен, издръжлив и не се губи. Той ви позволява да го приберете, когато не е необходим, и допълнително да подобрите адаптацията на слушалките към вашите нужди.

Технологиите за премахване на шума премахват целия фонов шум. Той осигурява кристално чист глас по време на разговор и се уверете, че вашите съотборници няма да пропуснат никакви инструкции.

Индикатор на микрофона ще светне, за да ви информира за включване / изключване на функциите. Трябва само да погледнете микрофона и вие ще знаете текущите условия. Без значение колко е напрегнато по време на игрите, той винаги е под ваш контрол!

COUGAR UIX™ Система

Мощният еквалайзер ви позволява да адаптирате ефективността на IMMERSA PRO към персонализирането си и да гарантирате най-доброто от аудио ефектите. С изключителна звукова карта, IMMERSA PRO ви носи най-добрия звук и бас. Други функции, като микрофон и осветление, допълнително подобряват атмосферата ви.

COUGAR IMMERSA PRO GAMING HEADSETCOUGAR IMMERSA PRO GAMING HEADSET

Ревюта (0)

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро