лв.

Геймърски слушалки Cougar MEGARA

59.00лв.
  • Производител: COUGAR
  • Код: MEGARA
  • Наличност: Налично

Описание

Представяне

Интегрирана лека аудио система за игри

COUGAR MEGARA е интегрирана лека аудио система, проектирана да стане новият стандарт за леки игри. Тази слушалка интегрира най-съвременната аудио технология с два микрофона, силно ергономичен дизайн и набор от функции, които са насочени пряко към нуждите на геймърите.

COUGAR MEGARA GAMING HEADSET

Основни функции

Невероятно качество на звука

Системата за звуков сигнал на MEGARA е базирана на 13,5 мм драйвер, който осигурява кристално чисти звуци. Силно изолиращите гумички за ушите (които са с три размера) ви позволяват да изпитате най-ясния звук на пазара за устройство от техния клас.

COUGAR MEGARA GAMING HEADSET

Двоен микрофон

Два микрофона позволяват на MEGARA да ви служи перфектно във всички ситуация. В повечето ситуации интегрираният всеобхватен микрофон ви позволява да правите ясни гласови повиквания или да използвате гласа си, за да контролирате телефона си. Когато дойде време за игра, просто включете разглобяемия микрофон, който ще се доближи до устата ви, за да се уверите, че никой няма да пропусне командите ви към вашите съотборници

COUGAR MEGARA GAMING HEADSET

Едно решение за всички ваши устройства

4-полюсният конектор на MEGARA осигурява пълна съвместимост с огромното мнозинство мобилни устройства (телефони, таблети и лаптопи!), А включеният 3-полюсен адаптер / сплитер ще ви позволи да отделите аудио вход и изход за използване в настолни компютри. Накратко, MEGARA е съвместимо с всяко устройство, с което бихте искали да го използвате.

COUGAR MEGARA GAMING HEADSET

Ненадминат комфорт

Свръх лекият дизайн на MEGARA ви позволява да го използвате в продължителни периоди от време без умора, а 3-те размера на гумичките ви позволяват да се поберат перфектно в ухото ви, докато  силиконовата кука ще ги държи здраво на място.

COUGAR MEGARA GAMING HEADSET

Ревюта (0)

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро