лв.

Геймърски пад за мишка Cougar ARENA black

29.00лв.
 • Производител: COUGAR
 • Код: CG3PAREHBBRB50001
 • Наличност: Налично

Описание

ARENA BLACK

Геймърски Пад за МишкаХарактеристики

COUGAR Геймърски пад за мишка - ARENA

 • Gaming Mouse Pad - ARENA
  Изключително голям Pro Gaming Surface: балансирано плъзгане

  Уникалният дизайн на COUGAR ARENA е идеалното бойно поле за вашите игри. Широката му площ ще ви позволи да се движите свободно, докато геймърската повърхност ви гарантира гладко плъзгане и правилно ниво на точност, за да избегнете изоставането си в най-ожесточените онлайн битки.

 • Gaming Mouse Pad - ARENA
  Водоустойчив + устойчив на битка: изключителна издръжливост

  Със своята зашита граница и водоустойчивост, този пад ще продължи да работи безупречно в най-суровите среди. В горещината на битката не можете да си позволите да бъдете нежни; ние го знаем и разработихме ARENA, за да издържи на всякакви наказания, от разливане на течности до сурови движения.

 • Gaming Mouse Pad - ARENA
  Изключителен комфорт

  5 мм дебелина на COUGAR ARENA осигурява правилното ниво на опора и комфорт по врене на продължителни игри. Достатъчно дебел, за да осигури стабилна повърхност, и достатъчно тънка, за да се избегне усещането, че ираете върху платформа.

 • Вълнообразна гумена основа против хлъзгане

  Гумената основа на COUGAR ARENA е специално разработена, за да гарантира, че тя остава здраво там, където трябва да бъде, дори когато се извършват бързи и сурови движения върху подложката на мишката. Това се постига чрез вълнообразен дизайн, който успява да получи кинетичната енергия от вашите движения, без да повлияе на общата позиция на подложката.

 • Съвместим с лазерни и оптични мишки

  Повърхността на COUGAR ARENA е оптимизирана за висококачествени сензори и е изпитана както с оптични, така и с лазерни гейминг мишки. С COUGAR ARENA, знаете, че получавате максималното от вашия сензор.

 • Мек плат материал за подобрена преносимост

  COUGAR ARENA съчетава висококачествена платнена повърхност с каучукова основа, която осигурява висока степен на преносимост, без да се жертва качество и дълготрайност.

Gaming Mouse Pad - ARENA

Gaming Mouse Pad - ARENA
МНОГО ГОЛЯМ

800x300x5mm
( 31.49 x 11.81 x 0.19 in )

Gaming Mouse Pad - ARENAРевюта (0)

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро