лв.

Геймърска мишка Cougar REVENGER S

139.00лв.
  • Производител: COUGAR
  • Код: CG3MRESWOB0001
  • Наличност: Налично

Описание

Пълна точност. Вече и в 4K.
2000 Hz: Най-бързият процент на честота на реакция в света

REVENGER S ви осигурява най-бързата честота на реакция на пазара. Истински 2000 Hz, които не са овърклокнати, както при много конкуренти. Всяка половин милисекунда компютърът ви ще получава актуализирана информация, която ще се доближава до проследяването в реално време, както можете да получите на игрална мишка. Това е два пъти най-високата скорост на опресняване, предложена от повечето наши конкуренти, което има потенциала да ви позволи да реагирате два пъти по-бързо от конкурентите си. По-гладките движения се свързват с прецизността на PMW3360, за да ви помогнат да издухате опонентите си.

COUGAR Revenger S - Multi-color Backlight System (2 Zone RGB)

COUGAR Revenger S - Multi-color Backlight System (2 Zone RGB)

COUGAR Revenger S - Multi-color Backlight System (2 Zone RGB)


Истински 12000 DPI

DPI са все още уместни, когато става дума за определяне на точността на мишката. Изключителната точност не идва толкова от това да имате най-високият възможен DPI, колкото от това, че имате правилния DPI за екрана и използването на компютъра. Поради тази причина Ви предлагаме DPI гама, която включва оптималното ниво на DPI за всички съществуващи функционални резолюции на игри (включително 4K и 8K). С REVENGER S имате датчик, способен да изпълнява най-високото ниво почти на всички игри на пазара.

COUGAR Revenger S - Multi-color Backlight System (2 Zone RGB)


Специален еSports режим

Специално за професионални състезания за eSports е добавен специален режим на eSports: Когато мишката е настроена на желаното DPI ниво, натискането и задържането на бутона DPI за три секунди ще настрои мишката в режим eSports, дезактивирайки бутона DPI. Това ще предотврати неволно или случайно превключване на режима на DPI. Тази функционалност е особено полезна за използване в мачове, които забраняват използването на софтуер или превключване на режима DPI по време на играта.

COUGAR Revenger S - Multi-color Backlight System (2 Zone RGB)

Fine-Tuned форма и оформление

Гордите собственици на REVENGER S ще имат в ръцете си резултат от години на изследване, за да постигнат формата и бутоните, които наистина спомагат на геймърите да подобрят ефективността си. Всеки един милиметър от тази мишка е проектиран по причина, от кривината на нейните бутони до ъгъла на нейните хълбоци; всяка негова молекула ви помага да станете по-мощнен играч.

Що се отнася до бутоните, REVENGER S има точният брой от шест според повечето мишки на пазара. Не по-малко, не по-вече. Два основни бутона, едно колело с възможност за кликване, бутон DPI и два фланки. Достатъчно, за да изпълнявате всички функции, които искате, като избягвате разсейване, това оформление е избрано от повечето елитни геймъри по света. За да оптимизирате ефективността, проучихме и проверихме точното местоположение на бутоните, минимизирайки разстоянието от пръстите ви до бутона, за да активирате критичните функции в стила на Claw Grip захващане, преобладаващ в игрите.

COUGAR Revenger S - Multi-color Backlight System (2 Zone RGB)

Съвременен дизайн на бутоните

Основните бутони на мишката са главният начин за взаимодействие на геймъра с играта и тяхното представяне винаги трябва да е първостепенно. За да постигнете максимално това, направихме настройки както извън, така и вътре в бутоните. Отвън сме създали отделна натискаща повърхност за всеки бутон, отделяйки ги от областта за почивка на дланта на мишката. Това минимизира случайното натискане на бутоните и намалява силата, необходима за активирането им, което повишава способността ви да реагирате бързо. Под бутоните, има два OMRON превключвателя, които ви осигуряват несравнимата стабилност и отзивчивост на лидера в сферата на мишки. С живот до 50 милиона кликвания.


COUGAR Revenger S - Multi-color Backlight System (2 Zone RGB)


Информация

МИШКА
Бутони за програмиране 6
Размери 130(L) X 65(W) X 43(H) mm 5.11(L) X 2.55(W) X 1.69(H) Inch
Интерфейс Golden-plated USB plug
Сензор PixArt PMW3360 Optical gaming sensor
Резолюция 100-12000 DPI
Честота на реакция 2000Hz
Тип игра FPS / MMORPG / MOBA / RTS

Ревюта (0)

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро