лв.

Геймърска мишка Cougar REVENGER

109.00лв. 119.00лв.
  • Производител: COUGAR
  • Код: CG3MREVWOI0001
  • Наличност: Налично

Описание

PMW 3360 Сензор: абсолютна точност

Оптичният датчик PMW 3360 на COUGAR REVENGER е най-доброто подобрение на уважаваната линия на сензора, както се вижда от неговата производителност. Постоянството и точността са двете ключови думи, които определят ефективността на сензора на REVENGER. Възможността за фина настройка на нивото на DPI до 12 000 DPI ще ви позволи да се радвате на ненадмината точност в широк кръг от ситуации и екрани.

COUGAR Revenger

Всички функции, от които се нуждаете

COUGAR REVENGER ви носи всички функции, които някога ще са Ви е необходими за игра. Нейните 6 бутона ви позволяват да използвате само с мишката до 21 различни функции, включително макроси, бързи клавиши и др. С внимателно разположените бутони, включително уникалния бутон за задействане, използването на цялата тази разширена функционалност ще стане естествено, почти инстинктивно. Системата UIX на COUGAR ще ви помогне лесно и интуитивно да управлявате цялата тази мощност, за да можете да получите най-доброто от нея. И накрая, вградената памет  на REVENGER ще ви позволи да съхранявате до 3 пълни конфигурационни профила и да ги носите със себе си навсякъде.


COUGAR Revenger - Multi-color Backlight System (2 Zone RGB)


Доминирайте всички повърхности

С REVENGER вече не сте ограничени с подложка за мишка. Неговата усъвършенствана технология за проследяване ще ви позволи да работите на високи нива дори на дървени или стоманени повърхности.


COUGAR Revenger - Multi-color Backlight System (2 Zone RGB)


Функционален спектакъл

Подсветката с 2-ъглови RGB на REVENGER има две функции: първо, тя ви позволява да знаете кой конфигурационен профил използвате в момента. На второ място, той подобрява атмосферата на игрите, докато играете. Фактът, че двете зони за задно осветяване (лого на задната зона и индикатор за ниво на DPI) са независими, ще ви позволи да ги използвате и за двете функции едновременно.


COUGAR Revenger - 3-stage DPI LED Display


COUGAR UIX ™ система

Софтуерът COUGAR UIX има най-интуитивния, приятен и лесен интерфейс, който ви позволява да редактирате неограничен брой ефекти на фоновото осветление. Освен това, той предлага по-лесно конфигуриране и персонализиране, макро записване и споделяне между устройства ... всичко, което може да поискате, и всичко това с много удобен и интуитивен интерфейс.

За да сведете до минимум времето, през което харчите за записване на макроси и да увеличите максимално времето, което харчите, използвайте Macro Arsenal на COUGAR: записвайте макроса веднъж и го използвайте отново на друго съвместимо устройство COUGAR UIX ™ или експортирайте отделни макроси, които да споделите с приятелите си. Наслаждавайте се на игралните ви сесии с този мощен софтуер.

COUGAR Revenger - Multi-color Backlight System (2 Zone RGB)

Информация

МИШКА
Бутони за програмиране 6
Размери 135(L) X 70(W) X 45(H) mm 5.31(L) X 2.76(W) X 1.77(H) in
Интерфейс Golden-plated USB plug
Сензор PixArt PMW3360 Optical gaming sensor
Резолюция 100-12000 DPI
Честота на реакция 1000Hz / 1ms
Вътрешна памет 512KB
Тип игра FPS / MMORPG / MOBA / RTS

Ревюта (0)

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро