лв.

Геймърска мишка Cougar MINOS X5

99.00лв. 139.00лв.
  • Производител: COUGAR
  • Код: CG3MMX5WOB0001
  • Наличност: Налично

Описание

Пълна точност. Вече и в 4K.
2000 Hz: Най-бързата честота на реакция в света

MINOS X5 ви осигурява най-бързата честота на реакция на пазара. Истински 2000 Hz, които не са овърклокнати, както при много конкуренти. Всяка половин милисекунда компютърът ви ще получава актуализирана информация, която ще се доближава до проследяването в реално време, както можете да получите на игрална мишка. Това е два пъти най-високата скорост на опресняване, предложена от повечето наши конкуренти, което има потенциала да ви позволи да реагирате два пъти по-бързо от конкурентите си. По-гладките движения се свързват с прецизността на PMW3360, за да ви помогнат да издухате опонентите си.


Истински 12000 DPI

DPI са все още уместни, когато става дума за определяне на точността на мишката. Изключителната точност не идва толкова от това да имате най-високият възможен DPI, колкото от това, че имате правилния DPI за екрана и използването на компютъра. Поради тази причина Ви предлагаме DPI гама, която включва оптималното ниво на DPI за всички съществуващи функционални резолюции на игри (включително 4K и 8K). С MINOS X5 имате датчик, способен да изпълнява най-високото ниво почти на всички игри на пазара.
Специален еSports режим

Специално за професионални състезания за eSports е добавен специален режим на eSports: Когато мишката е настроена на желаното DPI ниво, натискането и задържането на бутона DPI за три секунди ще настрои мишката в режим eSports, дезактивирайки бутона DPI. Това ще предотврати неволно или случайно превключване на режима на DPI. Тази функционалност е особено полезна за използване в мачове, които забраняват използването на софтуер или превключване на режима DPI по време на играта.Дизайнът на Minos, подобрен

MINOS X5 е най-новото ядро на мощна фамилия мишки за игри. С отличителна форма, която е била изпитана и похвалена от професионалисти от най-взискателните арена на eSports в света, това е едно от най-добрите игрални съоръжения, които можете да получите, ако това, което искате, е да покажете колко добре сте наистина. Удобно и функционално, неговата форма и оформление са проектирани така, че да улесняват движението на мишката, като в същото време намаляват разстояниет от пръстите до нея.
Шест Великолептни Бутона

MINOS X5 със шест спортни бутона: оптималното решние за неспециализирани мишки за игри, което позволява персонализиране, като се избягва объркването на бутоните. Двата основни бутони на мишката, които имат най-голяма тежест по време на игрите, са оборудвани с превключватели OMRON, които им осигуряват несравнима надеждност и дълъг полезен живот от 50 милиона клика и имат независими зони за натискане, които ускоряват реакцията и намаляват случайното щракване.


Информация

МИШКА
Бутони за програмиране 6
Размери 120(L) X 65(W) X 38(H) mm 4.72(L) X 2.55(W) X 1.49(H) in
Интерфейс Golden-plated USB plug
Дължина на кабел 1.8m
Сензор PixArt PMW3360 Optical gaming sensor
Резолюция 100-12000 DPI
Честота на реакция 2000Hz
Вътрешна памет 512KB
Тип игра FPS / MMORPG / MOBA / RTS

Ревюта (0)

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро