лв.

Геймърска клавиатура Cougar VANTAR

79.00лв.
  • Производител: COUGAR
  • Код: CG37VANXNMB0002
  • Наличност: Налично

Описание

Клавиатурата за геиминг атмосфера

Ножичните превключватели на VANTAR осигуряват безшумно качествено ползване. Играйте през нощта, без да притеснявате никого. Със задно осветена област, далеч по-голяма от тази на повечето клавиатури за игри, можете да се насладите на 8 различни ефекта.

Атмосфера за Вашите игри
Регулируемо фоново осветлениес 8 ефекти

Със задно осветена област, далеч по-голяма от тази на повечето клавиатури за игри, възможността да се насладите на 8 различни ефекта (включително персонализируеми).


Scissor Switches

Подхождайте тихо към вашата плячка

Превклювателите на COUGAR VANTAR осигуряват решение  за всички, които искат безшумна игрална клавиатура и безупречно качество. Играйте през нощта, без да притеснявате никого и да се радвате на отлична реакция.
Отлична реакция
Технология Anti-Ghosting

Технологията Anti-Ghosting на VANTAR ще ви донесе отлична реакция на игрално ниво, точно там, където ви е необходим, като едновременно с това можете да натиснете няколко клавиша и да получите точни резултати. Тези 19 клавиша са: W, A, S, D, Q, E, Z, X, C, B, Tab, L-Ctrl, L-Alt, L-Shift. Не е нужно да се притеснявате повече за заключването на клавиатурата!Удобство за игри

FN Key Shortcuts

Клавишните комбинации на VANTAR ще ви позволят да контролирате силата на звука и възпроизвеждането на мултимедия, както и други удобни функции.Информация

КЛАВИАТУРА
Тип клавиши Scissor
Anti-Ghosting Клавиши 19-Key Rollover
Интерфейс USB
Размери 132(Д) X 445(Ш) X 20(В)mm
Подсветка 8 Цветови ефекта
Дължина на кабел 1.6М

Ревюта (0)

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро