лв.

Геймърска клавиатура Cougar ULTIMUS RGB

189.00лв.
  • Производител: COUGAR
  • Код: CG37ULRC1MB0002
  • Наличност: Налично

Описание

Метална Механична RGB Гейминг Клавиатура

COUGAR ULTIMUS RGB е клавиатура за отдадения геймър. С механични превключватели, напълно персонализирано RGB задно осветяване и един от най-здравите клавиатурни модели, които светът е виждал, всичко, от което се нуждаете, за да доминирате противниците си, е тук.


Зашеметяващо красива, изключително полезна

Имате нужда от бърз достъп до всичките си "skills and abilities"  и команди по време на играта, а за да направите това, трябва да знаете къде са. ULTIMUS RGB ви помага, като Ви позволява да персонализирате фоновото си осветление и да присвоите различни цветове на различните команди и да съхранявате до 5 различни режима, за да задоволите нуждите си в различните игри. Когато не е нужно да използвате специфично осветление, можете просто да се насладите на всеки от впечатляващите RGB ефекти, които сме подготвили за вас.
Устойчива метална конструкция

Когато инвестирате в игрални съоръжения, искате те да бъдат здрави, издръжливи и стабилни. ULTIMUS RGB не отстъпва в нито една от трите зони със своята метална рамка и вътрешна плоча. Силна като никоя друга, клавиатурата остава на мястото си дори когато я подлагате на силни клавишни натискания в битка. Няма значение колко напечени са нещата; ULTIMUS RGB ще остане готова да Ви служи.


RGB фоново осветление

Искате ли да подчертаете бутоните на атаките и защитните магии в различни цветове? Искате ли визуално да различавате бутоните, присвоени на оръжия с малък обсег и тези за гранати и други експлозиви? ULTIMUS RGB Ви позволява да направите това и много повече! Персонализирайте цвета на всеки бутон директно от клавиатурата! А за тези, които търсят атрактивни визуални ефекти, предварително зададените визуални ефекти ще поставят  невероятно изпълнение всеки път, когато поискате!

Механични превключватели

Имало ли е случаи на заседнал клавиш или натиснат клавиш, който не се е регистрирал, и това Ви е коствало загуба? С ULTIMUS RGB това е нещо от миналото. Оборудван с механични превключватели, тази клавиатура предлага както пълна надеждност, така и ясна реакция, която ви позволява да знаете кога е регистриран клавишът.Информация

КЛАВИАТУРА
Тип клавиши Мешанични RGB Клавиши
Интерфейс USB
Размери 180(Д) x 445(Ш) x 40(В)mm
Подсветка RGB, 16.8 Милиона цвята
Дължина на кабел 1.8М

Ревюта (0)

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро