лв.

Геймърска мишка Cougar SURPASSION

99.00лв.
  • Производител: COUGAR
  • Код: CG3MSURWOB0001
  • Наличност: Налично

Описание

Бърз Fine-Tuning

Истинските професионалисти искат мишките да изпълняват по начина, от който се нуждаят. И това обикновено изисква инсталиране на софтуер и прекарване на времето там преди действително да се започне игра. SURPASSION е снабден с удобен (и лек!) LCD екран със специални бутони, които ви позволяват да регулирате DPI (от 50 до 7200 в стъпки от 50 DPI),  Angle Snapping и регулируема честота на реакция. Всички те имат ключови параметри, които трябва да настроите, за да оптимизирате ефективността си при игри!


COUGAR SURPASSION - Multi-color Backlight System (2 Zone RGB)


DPI

Предварително зададени режими: 400,800,1600,3200,5600,7200 DPI, напълно регулируеми

SURPASSION ви позволява да регулирате нивото на DPI на мишката в зададената задача. Шестте предварително зададени режима на SURPASSION, които могат да бъдат фино настроени по желание в 50 DPI интервала и да бъдат съхранени в бордовата памет на SURPASSION и коригирани по всяко време директно от мишката.

ЧЕСТОТА НА РЕАКЦИЯ
Налични настройки: 125,250,500,1000 Hz

SURPASSION е предварително настроен с честота на избиране 1000Hz, но ако (или компютърът ви) изисква друго ниво, режимите 125Hz, 250Hz и 500Hz също се предлагат директно от мишката.


ANGLE SNAPPING (AS)
Налични настройки: Вкл. / Изкл

Angle Snapping може да улесни нормалните изчислителни задачи (работа, сърфиране в мрежата и т.н.), но това обърква насочването в FPS игрите. SURPASSION ви позволява да го активирате или деактивирате лесно според вашите нужди.


LIFT-OFF-DISTANCE (LOD)
Налични настройки: Висока / Ниска

Тази функция ви позволява да определите височината, при която сензорът ще спре да проследява. Това позволява на потребителите, които използват големи подложки на мишката, да вдигнат мишката, за да преориентират, да избягват нежелано проследяване, като го настроят на Low и потребителите, които леко повдигат мишката, когато се стремят да я настроят на High, за да я следят.Превъзходен сензор

При FPS игри, точно насочване е ключът към оцеляването. Искате вашата мишка да записва точно и надеждно вашите движения, за да отразява истински колко сте добри. Имаме ви покрити там: SURPASSION идва със сензора PMW3330 от Pixart, един от най-популярните и разпознаваеми сензори на пазара и гаранция за точно проследяване. Няма повече пропуснати headshots, само защото мишката ви не можа да се справи с вас, SURPASSION е тук, за да ви помогне да доминирате в онлайн арена!

COUGAR SURPASSION - Multi-color Backlight System (2 Zone RGB)


 Eргономичен дизайн за FPS игри

За да оптимизирате вашите FPS и MOBA игри, SURPASSION е проектиран така, че да е удобен и ефективен. Формула за захващане на дланта, която се адаптира добре, за да се захване дръжката при необходимост, независимите зони за натискане на двата основни бутона намаляват силата, необходима за активиране на бутоните, което ви позволява да реагирате по-бързо и да минимизирате случайните преси и канали за пръсти, за да ви направи по-добре в FPS игри.


COUGAR SURPASSION - Multi-color Backlight System (2 Zone RGB)

Уникален дизайн на бутоните

С комфортня дизайн с разделен спусък в двата основни бутона на мишката, SURPASSION осигурява по-удобно, точно и бързо кликване. Това е идеално за Shooter игри, при които често се налага да натискате главните бутони на мишката неколкократно за кратки периоди от време.

COUGAR SURPASSION - Multi-color Backlight System (2 Zone RGB)
Информация

МИШКА
Размери 120(L) X 65(W) X 38(H) mm 4.72(L) X 2.55(W) X 1.49(H) in
Интерфейс Golden-plated USB plug
Сензор PixArt PMW3330 Optical gaming sensor
Резолюция 50-7200 DPI
Честота на реакция 125 / 250 / 500 / 1000Hz
Тип игра FPS

Ревюта (0)

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро