лв.

Геймърска клавиатура Cougar PURI TKL

169.00лв.
  • Производител: COUGAR
  • Код: CG37PUTM1SB0002
  • Наличност: Налично

Налични опции

Описание

Основното оръжие на геймърите

С CHERRY превключватели, 1ms време за реакция и персонализирано фоново осветление, както и защитно магнитно покритие, COUGAR PURI TKL е лесно преносим инструмент за pro-геймърите, с който ще изпъкнете в FPS конкурентни игри.


Cherry MX механични превключватели

Оригиналните механични превключватели от Германия са сред най-добрите на пазара. С 50 милиона кликвания на превключвател с гарантирано безупречно представяне, превключвателите CHERRY Ви носят реакцията и надеждността, които искате.

Магнитно защитно покритие

Без тъкан или мрежести торбички: защитавайки истински клавиатурата. Както вкъщи, така и в движение, Ви трябва (и ние сме щастливи да ви дадем!) солидно покритие. Магнитно прикрепеният капак на PURI TKL ще го предпази от разливане на вода, трохи от хляб или налягане при пътуване.
 Фоново осветление (20 предварителни + 10  персонализирани настройки)

Лесната и елегантна функционалност на фоновото осветление на PURI TKL ви дава всичко, от което се нуждаете. Започнете да се наслаждавате на двадесет режима, които покриват най-често използваните модели и десет режима за персонализиране!


Ултра-компактен Tenkeyless дизайн

С всички функции, от които се нуждаете, заемайки минимален размер настолно място, PURI TKL е удобен, здрав и стабилен. Този компактен дизайн е идеален при LAN партита , у приятели и като цяло навсякъде, където бихте искали да се наслаждавате на игрите с вашата механична клавиатура.Подвижен кабел за подобрена преносимост

Тази удобна функция Ви позволява да сваляте кабела, когато пътувате с клавиатурата, като предпазвате клавиатурата и кабела и подобрявате преносимостта й.Система за управление на кабела

Дръжте кабела на PURI TKL където го искате, предпазвайки го от намеса в движенията на ръката Ви или мишката.


Ревюта (0)

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро