лв.

Геймърска клавиатура Cougar ATTACK X3 RGB Speedy

249.00лв. 279.00лв.
  • Производител: COUGAR
  • Код: CG37ATRM5MG1002
  • Наличност: Налично

Описание

Механична Cherry MX и RGB задно осветление геймърска клавиатура

ATTACK X3 RGB Speedy е клавиатурата за тези, които ценят бързата реакция над всичко друго. Оборудван с новите Cherry MX Silver Switches, тази клавиатура ви позволява да намалите времето между решението да натиснете клавиш и времето, когато то е активирано. Идеален за конкурентни геймъри, тази клавиатура обединява всички чудесни характеристики на стандартния ATTACK X3 RGB, за да бъде една от най-мощните парчета игрални съоръжения, създавани някога.


Светкавична Реакция

Тайната на невероятната реакция на ATTACK X3 RGB Speedy се крие в два ключови аспекта на нейното проектиране: Новото поколение Cherry MX Silver Switch и нейната честота на избиране реакция 1000 Hz с време за реакция от 1ms. Тези две функции работят заедно, за да е сигурно, че инструкциите ви се изпращат на вашия компютър, веднага щом го искате. Точката на задействане 1.2 mm, най-краткият от всички съществуващи Cherry MX Switches,  позволява да се регистрира клавиша на общо разстояние на движението от 3.4 mm. Ако високата скорост на въвеждане е жизненоважна за вас, това е вашата клавиатура.
RGB Фоново Осветление и Алуминиево Покритие: Невероятно Фоново Осветление


С 9 впечатляващи предварително настроени светлинни ефекти, ще се насладите на ефектно осветление на ATTACK X3 RGB точно след включването му. Управлявайте и превключвайте лесно ефекта на фоновото осветление с удобните клавишни комбинации на тази клавиатура.
В случай, че това не е достатъчно, можете да създадете свой собствен ефект чрез системата COUGAR UIX, за да създадете своя уникална атмосфера в игрите. Събудете творчеството си!
Алуминиевата предна плоча ATTACK X3 RGB Speedy съчетава елегантност и издръжливост, за да създаде впечатляващо лице за това мощно оръжие за игри. Това не спира: RGB фоновото осветление се отразява върху алуминия, за да създаде великолепен визуален ефект, който ще трансформира играта ви!
N-Key Rollover: Неограничена точност

Игрите доста често изискват сложни комбинации от клавиши. Повечето клавиатури на пазара имат ограничения по отношение на броя едновременни клавиши, които можете да натиснете, като огромното мнозинство е ограничено до 6 едновременни клавиша или по-малко. ATTACK X3 RGB ви освобождава от всякакви ограничения, като ви позволява да натискате произволен брой ключове и винаги да получавате точни резултати!FPS Palm Rest

Увеличете комфорта и подобрете ефективността си. Специално разработена за FPS (но полезна и за други жанрове игри) тази подвижна подплънка осигурява стабилно сцепление и правилната височина, за да държите ръката си без усилие по време на действие, в правилната позиция за достъп до WASD, jump, crouch и weapon/skill клавиши.COUGAR UIX ™ система

Софтуерът COUGAR UIX има най-интуитивния, приятен и лесен интерфейс, който ви позволява да редактирате неограничен брой ефекти на фоновото осветление. Освен това, той предлага по-лесно конфигуриране и персонализиране, макро записване и споделяне между устройства ... всичко, което може да поискате, и всичко това с много удобен и интуитивен интерфейс.

За да сведете до минимум времето, през което харчите за записване на макроси и да увеличите максимално времето, което харчите, използвайте Macro Arsenal на COUGAR: записвайте макроса веднъж и го използвайте отново на друго съвместимо устройство COUGAR UIX ™ или експортирайте отделни макроси, които да споделите с приятелите си. Наслаждавайте се на игралните ви сесии с този мощен софтуер.

Ревюта (0)

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро