лв.

Геймърска клавиатура Cougar ATTACK X3

239.00лв.
  • Производител: COUGAR
  • Код: CGR - WM1MB-ATR
  • Наличност: Налично

Налични опции

Описание

RGB Фоново Осветление и Алуминиево Покритие: Невероятно Светлинно Шоу

С 9 впечатляващи предварително настроени светлинни ефекти, ще се насладите на ефектно осветление на ATTACK X3 RGB точно след включването му. Управлявайте и превключвайте лесно ефекта на фоновото осветление с удобните клавишни комбинации на тази клавиатура.
В случай, че това не е достатъчно, можете да създадете свой собствен ефект чрез системата COUGAR UIX, за да създадете своя уникална атмосфера в игрите. Събудете творчеството си!
Алуминиевата предна плоча ATTACK X3 RGB Speedy съчетава елегантност и издръжливост, за да създаде впечатляващо лице за това мощно оръжие за игри. Това не спира: RGB фоновото осветление се отразява върху алуминия, за да създаде великолепен визуален ефект, който ще трансформира играта ви!

Първите и най-добри механични превключватели!

ATTACK X3 RGB ви предлага най-популярните ключове за игри: Cherry MX превключватели. С гарантиран живот от поне 50 милиона кликвания и несравнима надеждност, бързият отговор на тези ключове ще ви позволи да покажете колко сте добри.
N-Key Rollover: Неограничена точност

Игрите доста често изискват сложни комбинации от клавиши. Повечето клавиатури на пазара имат ограничения по отношение на броя едновременни клавиши, които можете да натиснете, като огромното мнозинство е ограничено до 6 едновременни клавиша или по-малко. ATTACK X3 RGB ви освобождава от всякакви ограничения, като ви позволява да натискате произволен брой ключове и винаги да получавате точни резултати!COUGAR UIX ™ система

Софтуерът COUGAR UIX има най-интуитивния, приятен и лесен интерфейс, който ви позволява да редактирате неограничен брой ефекти на фоновото осветление. Освен това, той предлага по-лесно конфигуриране и персонализиране, макро записване и споделяне между устройства ... всичко, което може да поискате, и всичко това с много удобен и интуитивен интерфейс.

За да сведете до минимум времето, през което харчите за записване на макроси и да увеличите максимално времето, което харчите, използвайте Macro Arsenal на COUGAR: записвайте макроса веднъж и го използвайте отново на друго съвместимо устройство COUGAR UIX ™ или експортирайте отделни макроси, които да споделите с приятелите си. Наслаждавайте се на игралните ви сесии с този мощен софтуер.


Ревюта (0)

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро