лв.

За Cougar!

About COUGAR

За COUGAR

Истинска Периферия за Истински Геймъри

Истинска периферия за истински геймъри. Тази проста фраза синтезира душата ни. От началото ни през 2008 г. като производител на компютърно захранване, производител на касети и охлаждане, мисията на COUGAR винаги е била да доставя игрални периферни устройства и компоненти за персонални компютри, които отговарят на изискването на хората, които мислят, че игрите са нещо повече от начин за убиване на време , За нас и за тези, които мислят като нас, съвременната игра е изкуство и конкурентен спорт, важна част от човешкия живот, който ви позволява да развивате и показвате умения, за които обикновеният живот просто не е подготвен. Игрите са вратата към светове, в които най-модерните способности на човешкия мозък и най-първостепенните инстинкти и реакции се срещат, за да ви донесат нови преживявания, и за да имате достъп до тях, трябва да имате подходяща екипировка.

COUGAR периферята съществува поради една причина: да ви позволи правилно да използвате вашите вродени и научени способности, без да бъдат ограничени от трудности с хардуер. Точното проследяване на мишките ни ще се отрази на рефлексите ви; реакцията на нашите клавиатури ще гарантира, че латентността на хардуера не ви пречи да постигнете победата, която заслужавате; нашият софтуер за персонализиране ще възнагради вашето планиране и организиране на ума, докато нашите слушалки ще гарантират, че вашите уши ще чуят всеки един звук с кристално качество и нашите захранващи блокове ще гарантират, че вашата игрална машина получава необходимото гориво. Всичко е разработено така, че да премахне всички граници на вашето умение: нашата вяра е, че в игрите единствените граници трябва да са тези на ума и тялото ви, а не на вашите съоръжения.

Понастоящем наборът от игрални продукти, които създаваме, включва гейминг мишки, клавиатури, слушалки, калъфи, захранващи устройства, охлаждане и аксесоари за тях. Пълна гама от първокласни продукти за сериозната играr.

Готови ли сте да се присъедините към нас?


www.cougar.bg е собственост на БРАВАС ООД